30. 3. - 3. 4. 2015

Kompletní jídelní lístek 30. 3. - 3. 4. 2015 ke stažení

Důležité informace ke stažení

  Informace o praktické části ZZ - "Kuchař - číšník"   Informace o praktické části ZZ - "Kuchař"   Zadání samostatné odborné práce (SOP) - Kuchař - číšník", "Kuchař"

- recept týdne -

Pstruh s rajčaty a bazalkou

23. 3. - 27. 3. 2015

Kompletní jídelní lístek 23. 3. - 27. 3. 2015 ke stažení

Défilé de mode - Expo 2015

Setkání odborných škol oděvních a gastronomických na Défilé de mode v Milánu.

Formulář pro seznam maturitní četby

Formulář pro seznam maturitní četby najdete ke stažení ZDE. Formulář vyplňte dle instrukcí vyučujících ČJ  a odešlte na e-mail castka@sou-cakovice.cz nejpozději do 27. 3. 2015.

16. 3. - 20. 3. 2015

Kompletní jídelní lístek 16. 3. - 20. 3. 2015 ke stažení

Lyžařský výcvik 2015

Bližší informace ke stažení ZDE .

- recept týdne -

Dušený králík v bramborové roládě
Copyright 2012 M.D. a Střední odborná škola a Střední odborné učiliště v Praze 9 - Čakovicích