Miss a Ideální mladý muž 2016 (včetně videozáznamu)

Miss a Ideální mladý muž 2016 SOŠ a SOU Praha – Čakovice (odkaz na videa na konci článku)

Soutěž ve volbě Miss a Ideálního mladého muže 2016 patří na naší škole neodmyslitelně k měsíci dubnu. Letos se konala po třinácté a připadla na 20. Popáté v ní společně  soutěžilo  5 žákyň a 7 žáků.

V sále SOŠ a SOU se 20. 4. 2016 v 15.00 hodin sešlo více než 200 diváků z řad vzácných hostů, studentů, kamarádů, rodičů a učitelů.

Celou soutěží bravurně provázel moderátor ČT.1 pan Oldřich Burda.

Mezi diváky zasedlo mnoho čestných hostů a do poroty zasedlo dvanáct  osobností společenského a kulturního života jako např. herečka  Iva Huttnerová, Lucie Benešová, zpěvačka Hanka Křížková, Štěpán Matonoha za dětské diváky, starosta MČ Čakovice  Ing. Alexander Lochman a další.

Diváci ve zcela zaplněném sále měli možnost zhlédnout pestrý, téměř tříhodinový program, jak v podání samotných soutěžících, tak i hudebních vystoupení hostů.

Přípravy soutěže probíhaly již několik týdnů předem, a to zejména z aktivity hlavního organizátora pana učitele Mgr. Antonína Anderse a samotných soutěžících.

Celá soutěž byla zahájena kabaretem „Čako rouge“, kde se poprvé soutěžící předvedli v  v krásně laděném příběhu o zanikajícím kabaretu a jeho posledním večeru. Přítomní poté sledovali další tři disciplíny, kterými byly: volná disciplína, předvedení originálního plážového modelu a módní přehlídka společenských šatů a obleků.

V letošním ročníku získala „Miss sympatie“ po internetovém hlasování diváků Kristýna Holakovská a titul „Muž sympatie“ vybojoval  Daniel Pešta.

Titul „2. Vicemiss“ SOŠ a SOU Praha – Čakovice získala žákyně druhého ročníku oboru  Kuchař- číšník Kristýna Holakovská, druhé místo a titul „1. Vicemiss“ získala  žákyně 1. ročníku Gastronomie Karolína Prachařová.

Vítězkou a zároveň držitelkou titulu „MISS 2016“ se stala  žákyně prvního ročníku oboru  Podnikání Dominika Pokrupová.

Titul „3. Ideální mladý muž“ získal Daniel Pešta z 1. ročníku Provozu společného stravování a v závěsu na druhém místě skončil Marek Juzl  z 1. roč. oboru Podnikání. Oběma se vedlo v soutěži velmi dobře a sklízeli od publika bouřlivé ovace.

„Ideálním  mladým  mužem“ roku 2016 se stal právem Adam Ayoub z 1. roč. oboru Podnikání. I jemu patří od nás velká gratulace.

Všechny ostatní soutěžící paní ředitelka odměnila pochvalou a pamětním listem.

Soutěžící si zaslouží náš velký obdiv a poděkování, protože pro nás připravili svými vystoupeními mnoho zážitků a mohli jsme společně prožít pěkné odpoledne.

Velké poděkování  patří  paní  ředitelce  Mgr. Věře Novákové za umožnění pořádání 13. ročníku této soutěže a také všem sponzorům, bez kterých by určitě soutěžící neobdrželi tak hodnotné dary.

V Praze 22. 4. 2016                                                              Mgr. Antonín Anders


Soutěž natáčela TV Praha –  videoreportáž shlédněte na našem kanálu YOUTUBE

Sestřih kompletního videozáznamu celé soutěže shlédněte ZDE