Přijímací řízení pro školní rok 2024/2025
Výsledky 2. kole přijímacího řízení na školní rok 2024/2025
„Kuchař – číšník“ (65-51-H/01), ŠVP: „Kuchař“
„Kuchař – číšník“ (65-51-H/01), ŠVP: „Kuchař – číšník“
„Práce ve stravování“ (65-51-E/02), ŠVP: „Provoz společného stravování“
Ředitelka školy vyhlásila 2. kolo přijímacího řízení do oborů:
„Kuchař – číšník“ (65-51-H/01), ŠVP: „Kuchař“
„Kuchař – číšník“ (65-51-H/01), ŠVP: „Kuchař – číšník“
„Práce ve stravování“ (65-51-E/02), ŠVP: „Provoz společného stravování“
Kritéria a podání přihlášky prostřednictvím ID DIPSY ZDE
(termín podání přihlášek od 21. 5. 2024 do 24. 5. 2024)
Výsledky 1. kola přijímacího řízení na školní rok 2024/52025
Kuchař – číšník (ŠVP Kuchař – číšník)
Gastronomie (ŠVP Gastronomie – kuchař)
Gastronomie (ŠVP Gastronomie – číšník)
Výsledek naleznete podle registračního čísla, které Vám bylo přiděleno systémem DIPSY
(sloupec „Číslo přihlášky“).
Vážení uchazeči o studium,
veškeré informace k přijímacímu řízení do 1. ročníků ve školním roce 2024/2025 naleznete ZDE
KRITÉRIA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2024/2025
Kritéria pro obor „Kuchař – číšník“ (65-51-H/01), ŠVP: „Kuchař“ ZDE
Kritéria pro obor „Práce ve stravování“ (65-51-E/02), ŠVP: „Provoz společného stravování“ ZDE
Kritéria pro obor „Gastronomie“ (65-41-L/01), ŠVP: „Gastronomie – číšník“ ZDE
Kritéria pro obor „Gastronomie“ (65-41-L/01), ŠVP: „Gastronomie – kuchař“ ZDE
Kritéria pro obor „Chovatel cizokrajných zvířat“ (41-43-L/01), ŠVP: „Chovatel cizokrajných zvířat“ ZDE
Kritéria pro obor „Podnikání“ (65-41-L/51), ŠVP: „Podnikání“ ZDE
Přehled zdravotních omezení do jednotlivých oborů vzdělávání ZDE
Předpokládaný počet tříd a žáků 1. ročníků ve školním roce 2024/2025 ZDE