Soutěž o nejlepší hallowenskou výzdobu

Je podzim a kromě padajícího listí, větru a papírových draků k nám dorazil i irský svátek Hallowen. To vedlo žáky třídy CH 2 k zajímavému nápadu: uspořádat soutěž o nejlepší třídní výzdobu ve stylu Hallowenu. Soutěž začala dne 14. října2016. První, kdo se pustil do výzdoby, byla třída CH 3, která přišla se zajímavými a originálními nápady, jako např. kriminalistický obrys těla na podlaze.

Současně začala na výzdobě pracovat i třída CH 2, která dominovala zkrvavěnými závěsy, krvavými stopami na dveřích nebo ze stropu vylézajícím duchem. I se třídou CH 4 se soutěže zúčastnily tři třídy. Jen jedna však mohla obsadit první místo.

To nakonec získala třída CH 2. Na druhém místě skončila třída CH3. Obě třídy byly oceněny hallowenským dortem. Všichni žáci  měli  velikou radost jak z dortů, tak i z toho, že se jejich výzdoba líbila i ostatním.

Myslím, že si všechny zmiňované třídy práci na výzdobě řádně užily a že tento svátek, který se dnes slaví ve všech anglicky mluvících zemích, využily k bizardním, ba dokonce děsivým nápadům. Jakub Trtík,CH2

123871065

 

 

 


clipboard014