Oceněni Hospodářskou komorou ČR

Hospodářská komora ČR opět ocenila čakovickou gastronomickou školu  

 

Schránka01

 V rámci veletrhu FOR GASTRO & HOTEL 2017 na Výstavišti PVA EXPO Letňany, proběhl dne 7. 10. 2017 již 22. ročník předávání ocenění Hospodářské komory ČR pro školy, které dlouhodobě vykazují vysokou úroveň praktické přípravy žáků, která má zejména velký vliv na vysoký odborný kredit absolventů těchto škol.

Z rukou předních zástupců Hospodářské komory ČŘ v čele s jejím prezidentem Ing. Vladimírem Dlouhým, CSc. a z rukou ministryně pro místní rozvoj Ing. Karly Šlechtové převzali toto ocenění za SOŠ a SOU, Praha – Čakovice žákyně Denisa Venclíková, Anna Přecechtělová a Veronika Kuklová a žák Vojtěch Filipovský. Tito žáci splnili u maturitních zkoušek náročná kriteria stanovená HK ČR a získali tak pro sebe a školu toto prestižní ocenění.

Ocenění za vysokou kvalitu odborné přípravy převzal za SOŠ a SOU, Praha – Čakovice zástupce ředitelky školy ing. Jan Rezek.

Osvědčení nejlepšího absolventa HK ČR a Ocenění za vysokou kvalitu odborné přípravy jsou důkazem toho, že SOŠ a SOU, Praha – Čakovice vychovává a připlavuje na budoucí povolání mladé lidi, kteří naleznou uplatnění ve svých obrech a jejichž získané odborné znalosti a dovednosti budou jejich velkou devizou na pracovním trhu.

Za svou dlouholetou tradici se toto ocenění stalo prestižní záležitostí a SOŠ a SOU, Praha – Čakovice získala tento „certifikát kvality“ již po několikáté.

 

 

 

Mgr. Jakub Částka

zástupce ředitele SOŠ a SOU, Praha – Čakovice