Naši žáci obsluhovali na galavečeři ve Vídni

Naši žáci obsluhovali 1200 hostů na galavečeři s banketní obsluhou ve Vídni. O tom, že odvedli velmi dobrou práci svědčí poděkování od pana ředitele společnosti Golem catering J . Chytráčka.:

„Vážená paní ředitelko,

dovolte mi, abych Vám touto cestou co nejsrdečněji poděkoval za umožnění spolupráce při realizaci galavečeři pro 1.200 hostů ve vídeňské Marxhalle. Moc rád bych poděkoval pedagogům paní Ing. Martině Jedličkové, panu Ing. Janu Rezkovi a panu Romanovi Fričovi a hlavně všem Vašim studentům, kteří odvedli perfektní práci. Při realizaci bylo přítomno celkem 230 číšníků a  60 kuchařů. Jistě si umíte představit, že ukočírovat takovou „přesilovku“ nebylo nejjednodušší, ale upřímně si myslím, že vše klaplo na jedničku. Studenti fungovali tak jak měli. Velká podpora pro mne byla přítomnost Vašich kolegů.

Velmi ale opravdu velmi mne překvapila úroveň oblečení. Věřte mi, že skoro každou akci vedu diskuzi, že černá bota značky Adidas opravdu není společenská obuv. Z Vašeho týmu nebyl nikdo, kdo domluvený dress code nesplnil. Přímo na akci mi zástupce koncového klienta i CEO společnosti IMS poděkovali a ocenili kvalitu jídla a kvalitu profesionální servisu.

Bez Vaší spolupráce by tento úspěch nebyl možný. Proto ještě jednou děkuji Vám, pedagogům a všem přítomným studentům. Akce byla opravdu velmi zajímavá svým rozsahem i dekoracemi a odhadnu si tvrdit, že pro studenty to mohla být velmi užitečná praxe. Docela by mne zajímala zpětná vazba, s jakými dojmy se studenti vrátili.

Ještě jednou děkuji a budu doufat v další budoucí spolupráci. Já o spolupráci s Vaší školou a učilištěm stojím 😊

Kdyby jste cokoli potřebovala a já bych Vám mohl být v čemkoli nápomocný, neváhejte mne kdykoli kontaktovat, prosím.

V úctě,

J. Chytráček“